Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws

word jij onze nieuwe stagiaire?

30-08-2018

Het nieuwe schooljaar begint en wij hebben nog een leuke stageplaats. Al jaren hebben we stagiaires van MBO marketing en communicatie maar andere richtingen kunnen ook heel goed passen. Jouw Marktkraam Leeuwarden is de eerste Jouw Marktkraam in Nederland en franchisegever voor de overige winkels, daardoor zijn we in onze winkel steeds bezig met ontwikkelingen en verbeteringen van ons concept.  In onze winkel is het altijd heel afwisselend, we geven veel ruimte voor eigen initiatieven en we zoeken daarom een flinke, zelfstandige en gezellige aanpakker die voor 3,4 of 5 dagen ons team komt versterken.
Wij zijn heel benieuwd naar jou!
Stuur je reactie naar karin@jouwmarktkraam.nl 

Lees verder

Zoek jij nog een leuke vakantiebaan?

21-06-2018

Tijdens de zomervakantie zoeken wij een leuke, gezellige, zelfstandige jongen/meisje (t/m 18 jaar) die ons ondersteunt in de winkel. Bij Jouw Marktkraam houden we van een goede sfeer, dit vinden onze klanten fijn en wij ook natuurlijk. We zorgen met elkaar dat de winkel en de etalage netjes en schoon zijn, we verkopen de spulletjes van onze klanten die een kraam bij ons huren, we informeren de klanten over ons concept en we zijn veel met de promotie van de winkel bezig.

Dus, zoek jij nog een leuke, afwisselende en veelzijdige vakantiebaan voor ongeveer 4 of 5 uren per dag (heb je ook nog tijd voor andere leuke dingen ;)) en ben je vanaf 14 of 21 juli beschikbaar dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. 

Je kunt ons een mail sturen met je motivatie en CV naar: leeuwarden@jouwmarktkraam.nl 

Lees verder

Magazijn 36

17-04-2018

Magazijn 36 verkoopt bij ons nieuwe goederen die retour zijn gekomen, vervolgens gecontroleerd en nu te koop wprden aangeboden met korting tot wel 50%. Door te kiezen voor een retourproduct voorkom je ook nog eens verspilling. Je geeft het uitstekende product een tweede leven. Vroeger werden alle retourproducten op de grote hoop gegooid. Zonde, ook voor het milieu. 

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot