Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

07-06-2019

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker voor gemiddeld 2 dagen per week. Ben jij klantgericht, vriendelijk, vrolijk en heb je een passie voor duurzaamheid én heb je winkelervaring en/of verkoopervaring dan willen we graag met je in gesprek.

Jouw Marktkraam Harlingerstraatweg is een altijd dynamische winkel met veel bezoekers. Bij Jouw Marktkraam houden we van een goede sfeer, dit vinden onze klanten fijn en wij ook natuurlijk. We verkopen de spullen van onze klanten die een kraam of verkoopplek bij ons huren, we informeren de klanten over ons concept en we zijn veel bezig met de promotie van de winkel. Verder zorgen we met elkaar ervoor dat de winkel en de etalage netjes en schoon zijn.

Heb je interesse dan kun je voor 21 juni 2019 je reactie mailen naar: karin@jouwmarktkraam.nl
 

Lees verder

Enquête online etalage

12-03-2019

Wij zijn benieuwd wat je van onze online etalage vindt en of we onze online etalage kunnen verbeteren zodat wij onze diensten aan jouw wensen kunnen aansluiten. Daarom zouden we het heel fijn vinden als je deel wilt nemen aan deze enquête (het neemt ongeveer 2 minuutjes van je tijd) en je maakt daarbij kans op een week gratis huren van een kraam.
Klik hier voor de enquête

Lees verder

word jij onze nieuwe stagiaire?

30-08-2018

Het nieuwe schooljaar begint en wij hebben nog een leuke stageplaats. Al jaren hebben we stagiaires van MBO marketing en communicatie maar andere richtingen kunnen ook heel goed passen. Jouw Marktkraam Leeuwarden is de eerste Jouw Marktkraam in Nederland en franchisegever voor de overige winkels, daardoor zijn we in onze winkel steeds bezig met ontwikkelingen en verbeteringen van ons concept.  In onze winkel is het altijd heel afwisselend, we geven veel ruimte voor eigen initiatieven en we zoeken daarom een flinke, zelfstandige en gezellige aanpakker die voor 3,4 of 5 dagen ons team komt versterken.
Wij zijn heel benieuwd naar jou!
Stuur je reactie naar karin@jouwmarktkraam.nl 

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot