Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws van Jouw Marktkraam

Word jij onze nieuwe collega?

07-06-2019

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker voor gemiddeld 2 dagen per week. Ben jij klantgericht, vriendelijk, vrolijk en heb je een passie voor duurzaamheid én heb je winkelervaring en/of verkoopervaring dan willen we graag met je in gesprek.

Jouw Marktkraam Harlingerstraatweg is een altijd dynamische winkel met veel bezoekers. Bij Jouw Marktkraam houden we van een goede sfeer, dit vinden onze klanten fijn en wij ook natuurlijk. We verkopen de spullen van onze klanten die een kraam of verkoopplek bij ons huren, we informeren de klanten over ons concept en we zijn veel bezig met de promotie van de winkel. Verder zorgen we met elkaar ervoor dat de winkel en de etalage netjes en schoon zijn.

Heb je interesse dan kun je voor 21 juni 2019 je reactie mailen naar: karin@jouwmarktkraam.nl
 

Lees verder

Enquête online etalage

12-03-2019

Wij zijn benieuwd wat je van onze online etalage vindt en of we onze online etalage kunnen verbeteren zodat wij onze diensten aan jouw wensen kunnen aansluiten. Daarom zouden we het heel fijn vinden als je deel wilt nemen aan deze enquête (het neemt ongeveer 2 minuutjes van je tijd) en je maakt daarbij kans op een week gratis huren van een kraam.
Klik hier voor de enquête

Lees verder

word jij onze nieuwe stagiaire?

30-08-2018

Het nieuwe schooljaar begint en wij hebben nog een leuke stageplaats. Al jaren hebben we stagiaires van MBO marketing en communicatie maar andere richtingen kunnen ook heel goed passen. Jouw Marktkraam Leeuwarden is de eerste Jouw Marktkraam in Nederland en franchisegever voor de overige winkels, daardoor zijn we in onze winkel steeds bezig met ontwikkelingen en verbeteringen van ons concept.  In onze winkel is het altijd heel afwisselend, we geven veel ruimte voor eigen initiatieven en we zoeken daarom een flinke, zelfstandige en gezellige aanpakker die voor 3,4 of 5 dagen ons team komt versterken.
Wij zijn heel benieuwd naar jou!
Stuur je reactie naar karin@jouwmarktkraam.nl 

Lees verder

Zoek jij nog een leuke vakantiebaan?

21-06-2018

Tijdens de zomervakantie zoeken wij een leuke, gezellige, zelfstandige jongen/meisje (t/m 18 jaar) die ons ondersteunt in de winkel. Bij Jouw Marktkraam houden we van een goede sfeer, dit vinden onze klanten fijn en wij ook natuurlijk. We zorgen met elkaar dat de winkel en de etalage netjes en schoon zijn, we verkopen de spulletjes van onze klanten die een kraam bij ons huren, we informeren de klanten over ons concept en we zijn veel met de promotie van de winkel bezig.

Dus, zoek jij nog een leuke, afwisselende en veelzijdige vakantiebaan voor ongeveer 4 of 5 uren per dag (heb je ook nog tijd voor andere leuke dingen ;)) en ben je vanaf 14 of 21 juli beschikbaar dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. 

Je kunt ons een mail sturen met je motivatie en CV naar: leeuwarden@jouwmarktkraam.nl 

Lees verder

Magazijn 36

17-04-2018

Magazijn 36 verkoopt bij ons nieuwe goederen die retour zijn gekomen, vervolgens gecontroleerd en nu te koop wprden aangeboden met korting tot wel 50%. Door te kiezen voor een retourproduct voorkom je ook nog eens verspilling. Je geeft het uitstekende product een tweede leven. Vroeger werden alle retourproducten op de grote hoop gegooid. Zonde, ook voor het milieu. 

Lees verder

schapenvachtjes

10-04-2018

De prachtige schapenvachtjes van "europese schapenvachten" zijn nu ook bij ons te koop. Bruin, wit, gevlekt, langharig, krullig, veel keuze uit mooie zachte vachten. Harstikke leuk op een stoel, over de bank, op de vloer maar ook lekker voor buiten in de loungehoek.

Lees verder

Nieuwsbrief januari 2018

17-01-2018

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van januari 2018

Lees verder

Rij ook met ons het nieuwe jaar in!

19-12-2017

Rij jij met ons mee het nieuwe jaar in?
Wij trakteren je op een week gratis huur als je 2 weken huurt of 2 weken gratis als je 4 weken huurt. Dat is dus 2=3 of 4=6.

Lees verder

kerstbomen verkoop

06-12-2017

Stop gerust met zoeken naar een mooie kerstboom, want wij hebben dit jaar weer prachtige bomen staan. Prijzen variërend tussen € 13,- en € 19,-. Wil je de boom graag thuis bezorgd krijgen dan kan dat ook voor slechts € 2,-. 

Lees verder

de Jouw Winter-Marktkraam dagen

06-12-2017

Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december, 3 dagen lang genieten onder het genot van glühwein, warme choce met wat lekkers in een heerlijke kerstsfeer bij Jouw Marktkraam. Met donderdag een extra kerstkoopavond met personal shoppers en op zaterdag creatief knutselen voor jong en oud aan onze koffietafel.

Maak deze dagen kans op een week gratis kraamhuur d.m.v. inlevering van je kassabon, we trekken iedere dag een winnaar.

Huur deze periode jouw eigen marktkraam voor 4 weken + 2 week gratis.

Lees verder

Jouw Marktkraam in het nieuws

Jouw Marktkraam, internationaal in het nieuws

19-04-2017

Jouw Marktkraam Rotterdam Noord werd opgemerkt door Knack, een zeer bekend blad en nieuwssite in België. Knack Weekend schreef een uitgebreid artikel over de mooie stad Rotterdam en bezocht ook het opkomende Oude Noorden. Eenmaal in het Oude Noorden moet je wel even langs bij Jouw Marktkraam Rotterdam Noord.: "Uniek in deze buurt is, Jouw Marktkraam, waar je voor de duur van minstens een week spullen kunt verkopen, het aanbod wisselt dus." Lees hier de bevindingen van Knack: Jouw Marktkraam Rotterdam Noord in Knack Weekend

Lees verder

Jouw Marktkraam bij het Jeugdjournaal

15-02-2016

Afgelopen weekend was het Jeugdjournaal op bezoek bij Jouw Marktkraam. Twee jonge dames, Anne Sophie en Cato, werden gevolgd tijdens het opbouwen van hun kinderkraam. Want hoe leuk is het om in het echt winkeltje te spelen? Leerzaam in ieder geval ook. 

Kijk hier het Jeugdjournaal terug (vanaf 7 min).

Lees verder

Interview Corine van JMK Enschede

10-02-2016

Op de website van De Ondernemer lezen we ook een interview met Corine Hofstra, eigenaresse van Jouw Marktkraam Enschede. Uitgeroepen tot 'de gezelligste winkel van Enschede'. En niet voor niets, blijkt uit haar motivatie. Lees hier het interview

Lees verder

Jouw Marktkraam schot in de roos

16-12-2015

Het succes van ons franchisconcept wordt in diverse media genoemd. Ook op deze website Z Nieuws. Een schot in de roos. Dat gaat niet vanzelf; daar werken we keihard aan, met zijn allen! Want dit concept is gebaseerd op samenwerken oftewel samen ondernemen. Lees hier het artikel.

Lees verder

Trend alert: tweedehands is hot!

09-10-2015

Steeds meer Nederlandse jongeren kopen tweedehands spullen, zo blijkt uit jaarlijks onderzoek van Kaleidos Research onder jongeren tussen de 12 en 18 jaar. In de afgelopen vier jaar is het percentage jongeren dat gebruikte spullen koopt bijna verdubbeld van 9% naar 16%. Dat heeft te maken met de behoefte aan duurzaamheid en de vintage-trend. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Mijn Marktkraam - Blog van Marg

31-08-2015

Enthousiaste reacties komen regelmatig binnen via social media.  Dat is natuurlijk fantastisch om te horen! En soms verschijnt er zelfs een heel blog over jouw Marktkraam. Deze keer viel ons oog op het blog van Margo. Nieuwsgierig hoe zij het huren van een kraam beleeft? 

Lees hier de blog

Lees verder

De offline versie van Marktplaats

16-07-2015

Jouw Marktkraam is opgepikt door een blogster ikbenirisniet, ze heeft een heel leuk stuk geschreven over Jouw Marktkraam.

Het staat dan op mijn bucketlist om te verkopen, maar ik stel het uit en nog langer uit. Dan moet ik eerst alles uitzoeken, foto’s van maken, alles op Marktplaats zetten.. En dan wordt het nog erger want dan zit binnen no time je inbox vol met korte berichtjes vol spelfouten en heb je gedoe met pakketjes naar het postkantoor brengen. Of het ergste: je zit netjes thuis te wachten en degene van het spelfouten-mailtje komt helemaal niet opdagen en laat nooit meer iets van zich horen. En daarom vind ik Jouw Marktkraam ideaal, want het lost al die problemen op!

Lees verder

Gespot in VT Wonen!

01-06-2015

Jouw Marktkraam Rotterdam Noord is vernoemd in VT Wonen bij leuke adresjes! Intens gaaf!

Lees verder