Een winkel vol 
leuke spullen

Partners

Op deze pagina vind je onze partners die ook een eigen plekje hebben in de winkel van Jouw Marktkraam Leeuwarden.

content image

De mooie, zachte schapenvachten van "europese schapenvachten" zijn nu te koop bij ons in de winkel. Mooi voor in een lekkere stoel, binnen of op je terras, op de vloer voor je kachel of leuk over een houten bankje.

content image

 

Leuke en betaalbare kinderboeken

content image

Van Barato kids hebben we in onze winkel deze super leuke traktor shirts maat 92 t/m 158 in verschillende kleuren en dessins voor € 10,-

content image

Verstuur je pakketten eenvoudig via UPS/Kiala. Meld je pakket aan via de website www.ups.com en verstuur het via Jouw Marktkraam naar het UPS punt van jouw keuze. Of laat je pakket bezorgen bij ons en haal het af wanneer het jou uitkomt.

content image

"Oudewets gezellig" heeft nu een hele winkel in onze winkel. Met veel "oudewetse" gezelligheid uit Nederland & Scandinavie

Kijk ook op instagram "oudewetsgezellig"

content image


Voor slechts € 6,- maak je nu bij ons pasfoto's die geschikt zijn voor officiele documenten zoals paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs.

content image

Kun jij wel hulp gebruiken bij het opruimen van je huis? Wil je weer overzicht en rust in huis (en hoofd), dan kun je hulp van Nathalie vragen. Zij is opruimcoach en op haar website www.eenopgeruimdhuis.nl lees je precies wat ze voor je kan doen.